Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ενισχυμένη απόδοση* από το Pamestoixima.gr για τον Σλούκα στο ντέρμπι!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 12:23 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ενισχυμένη απόδοση* από το Pamestoixima.gr για τον Σλούκα στο ντέρμπι!

Top Price για να βγει πρώτος σκόρερ στο μεγάλο παιχνίδι της Basket League

Τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στις 20:15 αρχίζει το ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Με 0% γκανιότα* παίζεται το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και ενισχυμένη απόδοση* στο ειδικό στοίχημα για να βγει πρώτος σκόρερ του ντέρμπι ο Κώστας Σλούκας.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται από το Pamestoixima.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μεταξύ άλλων για το συνδυασμό του νικητή αγώνα και του πρώτου σκόρερ, τα Over/Under συνολικά φάουλ στον αγώνα, τα Over/Under τρίποντα παικτών, το σύνολο των πόντων, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Οver/Under τεχνικές ποινές στον αγώνα, τα εύστοχα τρίποντα, την πρώτη κατοχή μπάλας στον αγώνα.

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

 

 *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση