ΠΑΟΚ: «Ποια ερμηνεία του κανονισμού είναι σωστή; Η σημερινή ή πέρυσι στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός;»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 21:19 ΠΑΟΚ: «Ποια ερμηνεία του κανονισμού είναι σωστή; Η σημερινή ή πέρυσι στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός;»

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα γίνει τελικά με κόσμο στις εξέδρες του “Καραϊσκάκης”. Ο “δικέφαλος του Βορρά” αντέδρασε σε αυτή την εξέλιξη. “Η ελαστική ερμηνεία των κανονισμών και η συγκυριακή εναλλαγή άποψης, φέρνουν αίσθημα αδικίας και ανισονομίας στο κοινό” αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε επίσημη θέση, για το γεγονός πως το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα γίνει τελικά με κόσμο στις εξέδρες. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κάνει λόγο για ελαστική ερμηνεία των κανονισμών και αναρωτιέται αν η σωστή είναι αυτή που έκανε σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων ή αυτή που έγινε στο περσινό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τα playoffs.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η πάγια θέση μας είναι πως οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να γίνονται μπροστά σε κόσμο και γεμάτα γήπεδα και ως εκ τούτου είναι ευπρόσδεκτη η τυχόν διεξαγωγή του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής με φιλάθλους.

Ωστόσο επειδή η ελαστική ερμηνεία των κανονισμών και η συγκυριακή εναλλαγή άποψης κατά το δοκούν της κάθε ομάδας, φέρνουν ένα αίσθημα αδικίας και ανισονομίας στο κοινό, με την προοπτική αντικανονικών αντιδράσεων στα γήπεδα να μεγαλώνει, όπως και η πιθανότητα νέων τιμωριών, είναι απαραίτητο να αποσαφηνιστεί από τον Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ (ως της μόνης αρμόδιας μετά την Εκτελεστική Επιτροπή, που δεν δύναται άμεσα να συγκληθεί) το εξής:

Ποιά ερμηνεία του ίδιου (από το 2020) κανονισμού είναι η ορθή; Αυτή που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά τώρα από τον Ολυμπιακό, ή η περυσινή -της ίδιας ομάδας- που οδήγησε το κρισιμότατο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους;

Τι αλλάζει και ερμηνεύεται διαφορετικά ο ίδιος κανονισμός σήμερα τόσο από την Λίγκα που έχει ίδια διοίκηση και ίδια νομική υπηρεσία με λίγους μήνες πριν, όσο και από τον Ολυμπιακό με την ίδια διοικητική και νομική σύνθεση;

Ζητήσαμε με επιστολή μας στην ΕΠΟ μια άμεση διευκρίνιση που είναι απαραίτητη και θα είναι ο οδηγός του τι θα συμβαίνει στο εξής σε ανάλογες τιμωρίες και πόσο αποτελεσματικές και αποτρεπτικές επεισοδίων θα είναι αυτές».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση