Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η έφεση των Πειραιωτών – Παρέμεινε ο μηδενισμός και η αφαίρεση ενός βαθμού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 15:56 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε η έφεση των Πειραιωτών – Παρέμεινε ο μηδενισμός και η αφαίρεση ενός βαθμού

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έτσι παραμένει η τιμωρία των Πειραιωτών για τη διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Super League 1.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είχε διακοπεί στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” μετά από κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και οι “πράσινοι” κέρδισαν τους βαθμούς στα χαρτιά για τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε μάλιστα με το μηδενισμό, αλλά και με αφαίρεση ενός βαθμού, καθώς και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Η ποινή δεν έπεσε λοιπών ούτε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου είχαν καταφύγει οι Πειραιώτες, οι οποίοι μπορούν πια να απευθυνθούν και στο CAS.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.
Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.
(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση