Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Νέστορας Κολιός και Μαρία Κάσσου οι νικητές στα 5 χιλιόμετρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 11:47 Μαραθώνιος Αθήνας 2023: Νέστορας Κολιός και Μαρία Κάσσου οι νικητές στα 5 χιλιόμετρα

Με τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων ξεκίνησε η ημέρα του 40ου Επετειακού Μαραθωνίου Αθήνας, όπου συμμετείχαν πάνω από 20.000 δρομείς και νικητές αναδείχθηκαν οι Νέστορας Κολιός και Μαρία Κάσσου.

Ο Νέστορας Κολιός συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις στη σεζόν και αναδείχθηκε νικητής στην απόσταση με 14.48, τίτλο που απέσπασε και το 2022.  Στη δεύτερη θέση στο αγώνισμα τερμάτισε ο Γιώργος Κύρτσης με 14.55 και στην τρίτη ο Ορφέας Ιωάννου με 14.55.

«Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, αν και κυνηγούσα από την αρχή να κάνω το ρεκόρ διαδρομής, αλλά ούτε φέτος το κατάφερα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διαδρομή, θα συνεχίσω να έρχομαι και υπόσχομαι πως κάποια στιγμή θα σπάσω το ρεκόρ», είπε ο αθλητής με το τέλος του αγώνα», ανέφερε ο νικητής του αγώνα. 

Η Μαρία Κάσσου σε έναν αγώνα στα μέτρα της κατάφερε να υπερασπιστεί την περσινή της νίκη τερματίζοντας σε 16.46. Η αθλήτρια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά και ακόμη δεν είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε η Μελίσσα Αναστασάκη με 16.55 και το χάλκινο η Ντενίσα Μπάλα με 17.03.

«Ήταν ένα καλό ξεκίνημα, μια καλή πρεμιέρα. Τελείωσα πιο αργά φέτος τους αγώνες οπότε ξεκίνησα και πιο αργά τις προπονήσεις. Είναι μια περίοδος που ψάχνω τα πατήματά μου και για μένα ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο προπονητικό τεστ. Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση, αν και θα ήθελα το ρεκόρ διαδρομής που έχω από πέρυσι. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μου και λατρεύω αυτόν τον αγώνα. Η ατμόσφαιρα είναι φοβερή», σχολίασε η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ. 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση