Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Μαντί Καμαρά για τους Πειραιώτες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 12:56 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Μαντί Καμαρά για τους Πειραιώτες

Μετά τη “βαριά” ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και από τη Γουέστ Χαμ στο Europa League, με αποτέλεσμα να “καίγεται” για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σήμερα (12/11, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στον οποίο έχει θετική παράδοση, αφού μετράει 20 αγώνες χωρίς ήττα, με πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες στα 10 τελευταία στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θα έχει όμως για πρώτη φορά φέτος στη διάθεσή του τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά κόντρα στους Αρκάδες θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Αλεξανδρόπουλος και Καρβάλιο είναι υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό του Καμαρά, με τον Ολυμπιακό, ενώ στην άμυνα, με τον Πορόζο να μένει εκτός, η τετράδα αναμένεται να αποτελείται από τους Ντόη, Ορτέγκα, Ροντινέι και Ρέτσο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση