Στίβος: Οι πέντε φιναλίστ για το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς στον κόσμο - Eκτός ο Τεντόγλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 16:06 Στίβος: Οι πέντε φιναλίστ για το βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς στον κόσμο - Eκτός ο Τεντόγλου (φωτο intime)

Οι Νόα Λάιλς, Κέλβιν Κίπτουμ, Μόντο Ντουπλάντις, Ράιαν Κράουζερ  και Νίραζ Τσόπρα είναι οι πέντε υποψήφιοι.

Οι πέντε φιναλίστ για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή στίβου της χρονιάς, από τη World Athletics, ανακοινώθηκαν με τον Έλληνα πρωταθλητή του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου, να απουσιάζει.

Οι Νόα Λάιλς (ΗΠΑ, σπριντ), Κέλβιν Κίπτουμ (Κένυα, μαραθώνιος), Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία, επί κοντώ), Ράιαν Κράουζερ (ΗΠΑ, σφαιροβολία) και Νίραζ Τσόπρα (Ινδία, ακοντισμός) διαμορφώνουν την τελική πεντάδα με τους Γιάκομπ Ίνγκεμπριγκτσεν, Σουφιάν Ελ Μπακαλί, Πιρς Λεπάζ, Κάρστεν Βάρχολμ και Αλβάρο Μαρτίν να μένουν εκτός.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, δεν βρέθηκε εντός της κορυφαίας πεντάδας παρ' ότι μέσα στο 2023 κατέκτησε το χρυσό Παγκόσμιο αλλά και το χρυσό Ευρωπαϊκό στον κλειστό.

Ο νικητής στην κατηγορία των ανδρών αλλά και σε αυτή των γυναικών, για την οποία η πεντάδα ανακοινώθηκε ήδη, θα ανακοινωθούν στις 11 Δεκεμβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση