«Μαύρα σύννεφα» για κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού – Μέχρι και διακοπή συμβολαίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 19:53 «Μαύρα σύννεφα» για κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού – Μέχρι και διακοπή συμβολαίου

«Φταίει και ο Μαρτίνεθ»...

Ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι προχώρησε σε ριζική ανανέωση του ρόστερ, με πολλές και ποιοτικές μεταγραφές και μπορεί οι περισσότεροι παίκτες να έχουν ήδη δώσει διαβεβαιώσεις για την αξία τους, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν προσαρμοστεί και προβληματίζουν.

 

Παρότι έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων του και στο Λιμάνι υπάρχει έντονος προβληματισμός για το μέλλον του. Ο Ισπανός κόουτς τον στηρίζει, όμως πλέον υπάρχουν "φωνές" στου Ρέντη που ζητούν άμεσα πιο δραστικές κινήσεις...

Ολυμπιακός: Δύσκολη φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό για τον Όλα Σολμπάκεν, καθώς ο διεθνής Νορβηγός άσος δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις υψηλές απαιτήσεις των Πειραιωτών.

 

Ο 25χρονος κυνηγός, που μπορεί να παίξει τόσο δεξιά-αριστερά στην επίθεση όσο και στην κορυφή τής γραμμής κρούσης, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τού Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τα καμπανακια που χτυπούν για εκείνον στο Λιμάνι είναι πολλά.

Γιατί ο Ολυμπιακός είχε ποντάρει πολλά στην περίπτωσή του για τη βασική 11άδα, καθώς μαζί με τους Ποντένσε και Ελ Κααμπί, φυσικά και με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο, υπήρχε η άποψη ότι θα είναι αμετακίνητοι από το βασικό σχήμα. Με τους Μασούρα, Μπιέλ και Σκάρπα να ανεβάζουν τον συναγωνισμό και να δίνουν το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ.

Η πληροφορία που υπάρχει από την πλατεία Αλεξάνδρας αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ακόμα και να αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Σολμπάκεν, να διακοπεί δηλαδή ο δανεισμός του από τη Ρόμα, στην οποία επίσης δεν είχε καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής όταν είχε πάρει μεταγραφή.

"Γενάρη τον είχαν πάρει, Γενάρη του 2023, μετά την 6άρα που είχε ρίξει στη Ρόμα η Μπόντο Γκλιμτ. Τους είχε γυαλίσει, έληγε και το συμβόλαιό του με την Μπόντο Γκλιμτ, και τον είχαν αποκτήσει. Είχε βάλει ένα σωρό γκολ στην Νορβηγία αλλά είχε βάλει και στην Ευρώπη κάμποσα. Αλλά στη Ρόμα θα ήταν δύσκολο να παίξει Γενάρη με τη μια", ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Γιαννούλα στο sportdog σχετικά, που είναι βαθύς γνώστης στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχει η αντίληψη ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ίσως δεν τον αξιοποιεί στη θέση που πρέπει, αν και έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς τον χρησιμοποιούσε και Ζοσέ Μουρίνιο στο ιταλικό κλαμπ λίγο καιρό πριν. "Στη Ρόμα πέρσι έπαιξε ως εξτρέμ, αριστερά, και σε ένα-δύο ματς τον είχε βάλει φορ ο Μουρίνιο - Είχε κρίνει και μια νίκη επί της Βερόνα με ένα γκολ του. Αλλά σιγά-σιγά έμεινε πίσω στις επιλογές τού Μουρίνιο και δεν πολυέπαιζε. Δεν άφησε στίγμα. Έλεγαν τα καλύτερα λόγια αλλά δεν στέριωσε", ανέφερε ο Γ. Γιαννούλας.

Μπορεί να αλλάξει κάτι άμεσα και αρχίσει να δίνει πράγματα στους Πειραιώτες; Γιατί το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για την παρουσία του. Κάτι που προφανώς μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή του δανεισμού του. "Ο Ολυμπιακός έχει πληθώρα παικτών μπροστά και δεν ξέρω μήπως δεν ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μαρτίνεθ. Χρόνο συμμετοχής δεν μπορεί ακόμα και ο Σκάρπα, ο Μπιέλ και άλλοι. Είναι πολλοί παίκτες που δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής μεσοεπιθετικά, ο Μαρτίνεθ έχει κατασταλάξει με Φορτούνη, Μασούρα, Ποντένσε και Ελ Κααμπί", ανέφερε στο τελικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Πηγή: Sportdog

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση