Euroleague: Έτσι θα ήταν τα γήπεδα των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με βάση τα μνημεία των πόλεών τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 20:10 Euroleague: Έτσι θα ήταν τα γήπεδα των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με βάση τα μνημεία των πόλεών τους

Δείτε τα εντυπωσιακά σχέδια της ισπανικής Marca

Η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας Marca είχε μια ξεχωριστή ιδέα και συγκεκριμένα το πώς θα ήταν τα γήπεδα των ομάδων που συμμετέχουν στη Euroleague αν βασίζονταν στα μνημεία των πόλεών τους, με τα σχέδια για αυτά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να εντυπωσιάζουν.

Στη φετινή φανέλα των Πράσινων υπάρχει το σχέδιο της Ακρόπολης, θέλοντας έτσι να τονίσουν ότι είναι η ομάδα που εκπροσωπεί στην Αθήνα. Δεν ξέρουμε αν στη Marca εμπνεύστηκαν από αυτό και κατέβασαν την ιδέα τους, σίγουρα πάντως αυτό που σκέφτηκαν είναι εντυπωσιακό.

Στην ιστοσελίδα, λοιπόν, του ισπανικού Μέσου αποφάσισαν να αναθέσουν σε μια εταιρεία να σχεδιάσει τα γήπεδα των ομάδων που συμμετέχουν στη Euroleague με βάση τα μνημεία των πόλεών τους και όλα τα σχέδια ήταν εντυπωσιακά, ξεκινώντας από αυτά που αφορούν τα γήπεδα των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Πηγή: Newsbeast

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση