Μπαρτζώκας: Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 16:58 Μπαρτζώκας: Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά

Εκτός Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ με Ερυθρό, αγωνία για Γκος

Μετά το διπλό κόντρα στη Μακάμπι, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (16/11, 21:15).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε στους τραυματίες.

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Έτσι όπως είναι τα παιχνίδια είναι για όλες τις ομάδες ματς επιβίωσης. Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι η Euroleague των τραυματισμών. Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε χθες παίκτες. Δε θέλω ότι γίνεται εξαιτίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά γενικά είναι τόσο σκληρή διοργάνωση, με τόσες συνεχόμενες και απαιτητικές βραδιές, που βλέπετε ότι οι παίκτες πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο κάτω. Εμείς το έχουμε πληρώσει πάρα πολύ. Ο Σίκμα επέστρεψε χθες και βοήθησε. Έδωσε έντεκα ποιοτικά λεπτά, παρότι δεν ήταν στο πρόγραμμα γιατί είχε κάνει μόνο μια ομαδική προπόνηση. Νομίζω πως κανείς που ξέρει μπάσκετ δεν αμφισβητεί πως έχει ποιότητα. Το θέμα είναι να είναι σε καλή κατάσταση και να βοηθήσει την ομάδα να βρει ρυθμό. Αυτό δε γίνεται μέσα σε μια μέρα ή δυο. Θέλει χρόνο. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο εμείς. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση που έχουμε. Δεν ξέρω θα φανεί σήμερα. Τώρα θα κάνει μαγνητική ο Νάιτζελ, για να δούμε τι μέγεθος τραυματισμού έχει. Δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε, από το να βγούμε και να παλέψουμε, προετοιμάζοντας το παιχνίδι, όσο μπορούμε καλύτερα. Διάβασα πως και ο Ερυθρός Αστέρας έχει προβλήματα τραυματισμών. Ο Νέιπιερ έσπασε τη μύτη του, ο Ντος Σάντος δεν ξέρω αν θα παίξει, αλλά σε κάθε περίπτωση, άμα στεκόμαστε σε αυτό χάνουμε και την ουσία του πράγματος, που είναι το να κερδίζεις ματς. Το ματς είναι δύσκολο. Φάνηκε και από το πώς έπαιξε ο Ερυθρός Αστέρας χθες. Έχει αλλάξει προπονητή. Έχει πάει ο Γιάννης και έχει αλλάξει λίγο τον τρόπο που θέλουν να παίζουν, με μεγαλύτερη ένταση στην άμυνα. Σίγουρα δείχνει ότι έχουν καλή ψυχολογία, μετά τις δυο πρώτες ήττες με την Παρτιζάν, έχασαν πολύ δύσκολα στη Βαρκελώνη και χθες κέρδισαν εύκολα. Αλλά και η Φενέρ είχε χθες απουσίες. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή, αυτό που τελικά μετράει είναι οι νίκες, ανεξάρτητα με το ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει».

Για τους τραυματίες: «Ο ΜακΚίσικ κάνει κανονικά ατομικές προπονήσεις. Τη Δευτέρα θα μπει στις ομαδικές. Ο Μιλουτίνοφ υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα να μπει και αυτός την Τρίτη, αλλά για αυτό δεν είμαι σίγουρος. Θα πρέπει να το επανεξετάσουμε. Άρα είναι έξω και οι δυο για αύριο και πιθανότατα για την Κυριακή με το Μαρούσι».

Για το ευχέλαιο που ζήτησε αστειεύομενος: «Το είπε πως έπρεπε να γίνει στην αρχή της χρονιά και δεν το κάναμε. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα εσπευσμένα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά. Για αυτό ήμασταν και πετυχημένοι. Φέτος δεν έγινε, δεν ξέρω για ποιον λόγο και είμαστε όλοι τραυματίες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση