Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία 2-0: Φιλική νίκη με πρωταγωνιστή Κωνσταντέλια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 21:02 Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία 2-0: Φιλική νίκη με πρωταγωνιστή Κωνσταντέλια

Δείτε τα highlights..

Με τον Κωνσταντέλια να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της και τον Γιακουμάκη να βρίσκει επίσης δίχτυα, η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 2-0 τη Νέα Ζηλανδία σε φιλικό αγώνα στη Ριζούπολη, ο οποίος έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με τη Γαλλία την Τρίτη (21/11) στα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ήθελε να δει τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το παιχνίδι και το ξεκίνημα ήταν όντως καλό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: Δοκάρι του Μπακασέτα στο 6′ σε εκτέλεση φάουλ, ευκαιρίες με τον Γιακουμάκη στο 7′ και στο 8′ και τελικά γκολ στο 10′ με τον Κωνσταντέλια.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ ήταν για πρώτη φορά βασικός με την Εθνική ομάδα και τελικά χρειάστηκε ένα 10λεπτο για να πετύχει και το πρώτο του γκολ, αφού η μπάλα πέρασε από όλους στη σέντρα σουτ που δοκίμασε και κατέληξε στα δίχτυα του Γουίντ για το 1-0. Το ματς ήταν αρκετά καλό, με γρήγορο ρυθμό και φάσεις, στις οποίες προστέθηκε αυτή του 20ου λεπτού, όταν ο Γιακουμάκης βρήκε δίχτυα μετά το γύρισμα του Κωνσταντέλια αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Σχεδόν ένα δεκάλεπτο μετά όμως, στο 29′, ο διεθνής φορ το έβαλε το γκολ και μέτρησε κανονικά αυτή τη φορά: Κόρνερ του Τσιμίκα, κεφαλιά του Κουρμπέλη, απόκρουση του Γουίντ και 2-0 από τον Γιακουμάκη στην επαναφορά. Όλα ήταν εύκολα, δηλαδή για την Εθνική ομάδα που είχε μεγάλη ευκαιρία στο 32′ με τον Γιακουμάκη μετά την πάσα του Κωνσταντέλια στην αντεπίθεση ενώ στο 35′ ο Τσιμίκας προσπάθησε δύο φορές για το 3-0 με σουτ εντός περιοχής αλλά ο Γουίντ απέκρουσε και τις δύο.

 

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (70′ Μπουχαλάκης), Μάνταλος (90′ Τζαβέλλας), Μπακασέτας (70′ Γαλανόπουλος), Μασούρας (58′ Πέλκας), Κωνσταντέλιας (58′ Φούντας), Γιακουμάκης (58′ Παυλίδης).

Νέα Ζηλανδία (Ντάρεν Μπάζελεϊ): Γουίντ, Μπίντον (83′ Σέρμαν), Κάσας, Σμιθ, Σινγκ (63′ Τζαστ), Στάμενιτς, Πέιν, Γκάρμπετ (70′ Τσάμπνες), Μπελ (70′ Λιούις), ΜακΚόβατ (83′ Μάτα), Γουντ (46′ Γουέιντ).

Πηγή: NewsBeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση