ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0: Χόρευαν στη βροχή οι «ασπρόμαυροι»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 21:57 ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0: Χόρευαν στη βροχή οι «ασπρόμαυροι»

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία απέναντι στον Πανσερραϊκό, με τους «ασπρόμαυρους» να διασύρουν με σκορ 5-0 την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Τόμας Μούργκ(δυο γκολ), Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ και Ντεσπόντοφ ήταν οι σκόρερ της ευρείας νίκης των «ασπρόμαυρων» που μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή της Super League στους δυο βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με σκορ 5-0 ενάντια στους νεωφότιστους και να δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Τόμας Μούργκ πέτυχε δυο γκολ, με τους Μαγκομέντ Οζντόεφ, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, και Ράφα Σοάρες να είναι οι σόρερ της «πεντάρας» του ΠΑΟΚ, ο οποίος μείωσε την απόσταση του από τις δυο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Super League.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και να επιτεθεί, με τον Τάισον να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χόρευε στη βροχή και μάλιστα από τα δικά του πόδια μπήκαν και τα δυο γκολ των «ασπρόμαυρων».

Στο 21΄ ο Οζντόεφ με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 28΄ο Τόμας Μούργκ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, με τον ΠΑΟΚ να είναι συντριπτικά καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανσερραϊκού ήρθε στο 39΄ όταν ο Πηλέας έστρωσε στον Δεληγιαννίδη, με τον τελευταίο να πλασάρει, ωστόσο η μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Με αυτό τον τρόπο το 2-0 ήταν το σκορ στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να εξαργυρώνει την υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου να πετυχαίνουν άλλα τρία τέρματα.

Στο 71΄ο Μούργκ έκανε το 3-0, σημειώνοντας το δευτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να έχει κάνει μια εξαιρετική κούρσα στην αρχή της φάσης. 

Τρία λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Ντεσπόντοφ, η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα, με τον Χοβάν να κάνει κακή εκτίμηση και να βάζει αυτογκόλ, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 4-0.

Το τελικό 5-0 ήρθε από το δυνατό σουτ του Ράφα Σοάρες, με τον Πορτογάλο να εκμεταλεύεται την ασταθή απόκρουσην του Χοβάν στο σουτ του Τζίμα και να βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Πλέον ο ΠΑΟΚ με 26 βαθμούς ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση της Super League, έχοντας δυο πόντους λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και μόλις ένα από τον Ολυμπιακό που είναι 2ος.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Τροστ-Εκόνγκ, Οζντόεφ, Σβαμπ, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον.
Πανσερραϊκός(Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πηλέας, Πεταυράκης, Μορέιρα, Στάικος, Μούργος, Τόμας, Άλεκσιτς

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση