ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1: Προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου οι Κρητικοί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 19:48 ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1: Προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ κέρδισε στο Ηράκλειο την Κηφισιά 3-1, με τους Κρητικούς να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τοράλ με δυο γκολ και Λουίς Φελίπε πέτυχαν τα γκολ των «ασπρόμαυρων» με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά χάρη στον Αντερέγκεν.

Ο ΟΦΗ «άνοιξε» το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Τζον Τοράλ, ωστόσο η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς στο 10′ ο Νικολάς Αντερέγκεν ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να ξαναπεράσει μπροστά στο σκορ, όταν στο 25΄ο Τοράλ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, με την Κηφισιά μάλιστα να κερδίζει πέναλτι στο 36΄ σε ανατροπή του Οζέγκοβιτς από τον Βούρο.

Παρόλα αυτά ο διαιτητής της αναμέτρησης Τσακαλίδης μετά από εξέταση στο VAR πήρε πίσω την απόφαση του.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ που «πατούσε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε και 3ο γκολ, με τον Λουίζ Φελίπε να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδα τους, έπειτα από όμορφο πλασέ.

Στο 86΄η Κηφισιά έχασε την ευκαιρία να ξανά μπει στο παιχνίδι, όταν ο Τετέι δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάουμαν από το σημείο του πέναλτι, με τον τερματοφύλακα μάλιστα των γηπεδούχων να λέει όχι στον επιθετικό των φιλοξενούμενων και στην επαναφορά.

Κάπως έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με τον ΟΦΗ να παίρνει μια νίκη που του δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ(Καραβέλα): Mπάουμαν, Μαρινάκης (61΄Λάρσον), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Νέιρα (62΄Ριέρα), Τοράλ (69΄Ντίκο), Αμπάντα (80΄Γκλάζερ), Φελίπε.

Κηφισιά(Κουτρομάνος): Κρίστινσον, Παρράς, Μασούρας, Μποτία (59΄Σπίνος), Τσάπαν, Παπασάββας (69΄Πρίτσας), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (69΄Τετέι), Σάντος (59΄Κρικιούμα), Οζέγκοβιτς (75΄Σμπώκος), Αντερέγκεν.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση