Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε 29 κι έδωσε συμβουλές ζωής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 10:17 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε 29 κι έδωσε συμβουλές ζωής (φωτο intime)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε γενέθλια την Τετάρτη (6/12) και με αφορμή τα 29α γενέθλιά του έδωσε μερικές συμβουλές ζωής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τα 29 και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, διαλύοντας τους Νικς για το In-Season Tournament του NBA.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Έλληνας σούπερ σταρ αποφάσισε να δώσει μερικές συμβουλές, δεδομένου ότι η ζωή περνάει γρήγορα.

“Χαρείτε τη ζωή σας. Εγώ είμαι 29 ετών. Η ζωή περνάει γρήγορα. Χαρείτε τη ζωή και περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Μην αφήνετε κανέναν να ζει καλύτερα από εσάς. Να χαμογελάτε περισσότερο και να είστε χαρούμενοι. Να είστε πεινασμένοι και ταπεινοί. Να είστε ο εαυτός σας. Να χαίρεστε τη ζωή”, ήταν το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση