Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Στο νοσοκομείο ο Κώστας Τσιμίκας μετά από σύγκρουση με τον Κλοπ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 21:15 Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Στο νοσοκομείο ο Κώστας Τσιμίκας μετά από σύγκρουση με τον Κλοπ

Ο Έλληνας άσσος σε μια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άσχημα στο έδαφος και συγκρούστηκε με τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε βασικός με τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» απέναντι στην Άρσεναλ για τη 18η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 35 λεπτά!

O Kώστας Τσιμίκας σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μπουκάγιο Σάκα, έπεσε άσχημα στο έδαφος, με τον Έλληνα μπακ-χαφ μάλιστα να συγκρούεται με τον Γιούργκεν Κλοπ που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια να σφαδάζει από τον πόνο.

Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση ο Greek Scouser έχει πρόβλημα στην κλείδα και μένει να φανεί το μέγεθος του. Ο Τσιμίκας διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και σύντομα αναμένεται η ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση