Απίστευτος Κλοπ: «Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου για να γίνει καλά ο Τσιμίκας»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 11:06 Απίστευτος Κλοπ: «Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου για να γίνει καλά ο Τσιμίκας»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε αναστατωμένος στη συνέντευξη Τύπου με τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα, δηλώνοντας ότι θα του έδινε την κλείδα του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του με τους δύο αριστερούς μπακ του ρόστερ, αφού ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον που υπέστη εξάρθρωση ώμου, ο Κώστας Τσιμίκας τραυματίστηκε στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ και σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό υπέστη κάταγμα κλείδας.

Ο Έλληνας διεθνής έχασε την ισορροπία του από σπρώξιμο του Μπουκαγιό Σακά στο 1ο ημίχρονο του ντέρμπι κορυφής κι έπεσε πάνω στον Γερμανό τεχνικό.

Δεν κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα και έγινε άμεσα αλλαγή. Μάλιστα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν το μέγεθος του προβλήματος.

"Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου αν ο Κώστας θα γινόταν ξανά εντάξει", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση