Ανακοινώθηκε από τον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 20:17 Ανακοινώθηκε από τον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, με τον Έλληνα εξτρεμ να υπογράφει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης συμβόλαιο 1,5 χρόνου, με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του στον σύλλογο.

Παίκτης του Άρη με κάθε επισημότητα είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, αφού οι Θεσσαλονικείς με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστή την επιστροφή του έμπειρου εξτρεμ στον σύλλογο μετά από 3,5 χρόνια.

Ο «Φέτφα» ο οποίος είχε επτά γκολ και 13 ασίστ σε 56 παιχνίδια με τον Άρη, επέστρεψε στον σύλλογο που επί της ουσίας αναγέννησε την καριέρα του, με τον ίδιο μάλιστα να δηλώνει πως είναι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Ο Φετφατζίδης υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους και θα τεθεί κατευθείαν στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για τα προσεχές παιχνίδια της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Άρη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά από 3,5 χρόνια περίπου, επέστρεψε στον Αρη.

Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας.
Ο Γιάννης Φετφατζίδης στην πρώτη του θητεία στον Αρη κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έχει φορέσει και 27 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας (3 γκολ).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Φετφατζίδης, δήλωσε στο arisfc.com.gr:
«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα.

Στον Αρη πέρασα μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου και επιστρέφω εδώ με όμορφα συναισθήματα.

Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό είναι γνωστό.
Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε στον Αρη νίκες και χαρές στον κόσμο μας».

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση