ΛεΜπρόν, Ομπάμα και Netflix ενώνουν τις δυνάμεις τους για σειρά που θα ακολουθεί τις ζωές παικτών του NBA

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 14:01 ΛεΜπρόν, Ομπάμα και Netflix ενώνουν τις δυνάμεις τους για σειρά που θα ακολουθεί τις ζωές παικτών του NBA

Στο στιλ των docuseries «Captains of the World» και «Quaterback» - Αυτοί θα πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη σεζόν

Μια συμπαραγωγή των εταιριών του ΛεΜπρόν Τζέιμς, του Μπάρακ Ομπάμα σε συνεργασία με το Netflix θα επιχειρήσει να δώσει μια νέα οπτική γωνία στις ζωές και στις καριέρες ορισμένων εκ των αστέρων του NBA.

Σε φορμάτ docuseries, όπως είναι το «Quarterback», αλλά και το «Break Point» που ακολουθούν παίκτες του NFL και κορυφαίους παίκτες τένις – ανάμεσά τους την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά – αντίστοιχα, καθώς και το πρόσφατα πετυχημένο «Captains of the World», θα δημιουργηθεί σειρά που θα ακολουθεί άσους της καλύτερης λίγκας μπάσκετ στον κόσμο και θα καταγράφει τις χαρές και τις λύπες τους, την καθημερινότητά τους και την προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή.

Οι πρώτοι πέντε σταρ του NBA που θα πρωταγωνιστήσουν στη συγκεκριμένη σειρά είναι ο ίδιος ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο άσος των Μπόστον Σέλτικς, Τζέισον Τέιτουμ, ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ, ο Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και ο Ντομάντας Σαμπόνις των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Μπάρακ Ομπάμα, λάτρης του μπάσκετ, συμμετέχει στην εταιρία παραγωγής Higher Ground Productions, μίας εταιρίας παραγωγής και σε συνεργασία με την SpringHill Company ιδιοκτησίας του «βασιλιά» θα χρηματοδοτήσουν και θα επιμεληθούν τη νέα σειρά του Netflix, που στοχεύει σε τέτοιου είδους προγράμματα που να δείχνουν και μια αθέατη πλευρά του αθλητισμού. Αυτό άρχισε με το «Drive to Survive» που ακολουθεί τη Formula 1 και συνεχίστηκε με το «The Last Dance» για τον Μάικλ Τζόρνταν. Επιπλέον, το μπάσκετ και το NBA δείχνει να το ενδιαφέρει πολύ αφού φιλοξενεί και το ντοκιμαντέρ για τη «The Redeem Team» και φημολογείται πως θα ενδιαφερθεί για τη μετάδοση ορισμένων αγώνων του NBA ζωντανά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση