Η Marca γράφει για πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε Χεζόνια και Ταβάρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 18:04 Η Marca γράφει για πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε Χεζόνια και Ταβάρες

Την… πόρτα των Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες φέρεται να έχει ήδη “χτυπήσει” ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη “Marca”.

Η ισπανική Marca αναλύει το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης, εστιάζει στους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και κάνει μια σημαντική αναφορά. Όπως επισημαίνει, οι Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες έχουν ήδη πρόταση από τον Παναθηναϊκό!

Η Marca αναφέρει ότι περιπτώσεις των Ταβάρες και Χεζόνια (σ.σ. λήγει και το συμβόλαιο του Ποϊριέ) είναι αρκετά δύσκολες να έχουν ευτυχή κατάληξη επισημαίνοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση και στους δύο παίκτες.

«Οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ με τον Ταβάρες έχουν ξεκινήσει από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν αλλά από εκεί τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ταβάρες και συνεχίζει:

«Ο σέντερ της ομάδας θέλει θα του αναγνωριστεί και οικονομικά η αξία του, του πιο επιδραστικού σέντερ στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην πρόσφατη ψηφοφορία των μάνατζερ των ομάδων της Ευρωλίγκας ο Ταβάρες είναι ο παίκτης που θα ήθελαν όλοι να υπογράψουν στην ομάδα τους. Η ομάδα στην περίπτωσή του κρύβεται πίσω από τις μικτές απολαβές των τριών εκατομμυρίων ευρώ που τώρα του προσφέρει. Υπάρχουν όμως άλλες ευρωπαϊκές μεγάλες δυνάμεις που θα προσέφεραν ένα τέτοιο συμβόλαιο που εκείνος θέλει. Και να ξεκινήσουμε από τον Παναθηναϊκό ο οποίος ήδη του έχει προσφέρει ένα τέτοιο συμβόλαιο», αναφέρει.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στον Χεζόνια, με τον συντάκτη να επισημαίνει την μεγάλη αγάπη – αδυναμία που έχει ο Κροάτης στον Παναθηναϊκό. «Ποτέ δεν έχει αρνηθεί ο Κροάτης την αφοσίωσή του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο έπαιξε όταν γύρισε από το ΝΒΑ. Οι οπαδοί της ομάδας τον έχουν σαν είδωλο και στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ ακόμη υπάρχει πανό με τον όνομά του. Οι αποδείξεις αγάπης είναι και από τις δυο πλευρές», αναφέρει, ενώ προσθέτει ένα βίντεο με τη χειρονομία του Κροάτη στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση