ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάι Γκαρσία, χάνει τη ρεβάνς με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 20:08 ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάι Γκαρσία, χάνει τη ρεβάνς με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας

Νέο πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ, καθώς ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της Ένωσης κόντρα στον Παναθηναϊκό, αποκόμισε και ένα τραυματισμό στο ντέρμπι με τους “πράσινους” για τη Super League 1.

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ στα Σπάτα και πλέον δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, για το παιχνίδι με τον Άρη στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη 17/10).

Ο διεθνής επιθετικός θα κάνει πια, “αγώνα δρόμου” για να προλάβει επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη Super League 1. Εκτός παραμένει και ο Κώστας Γαλανόπουλος για την ΑΕΚ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση