ΠΑΟΚ: Ο Τόμας Μουργκ υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 13:05 ΠΑΟΚ: Ο Τόμας Μουργκ υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά (φωτο intime)

Έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ είναι ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος βρίσκεται στην Τούμπα για να ολοκληρώσει τα τυπικά της παραμονής του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μετά τον Τάισον, είναι η σειρά του Τόμας Μουργκ να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Τούμπα για να βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Ο Μουργκ έχει σημειώσει ήδη 9 γκολ στη σεζόν, από τα οποία οκτώ στο πρωτάθλημα και τρεις ασίστ, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά που χαίρει της εκτίμησης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος και εισηγήθηκε την παραμονή του στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση