Οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 10:28 Οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη (φωτο intime)

Οι Μιλγουόκι Μπακς απογοήτευσαν στο τέλος των ανταλλαγών, αφού δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια μεγάλη κίνηση, αποκτώντας μόνο τον 36χρονο Πάτρικ Μπέβερλι, αλλά και τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Σε μία ανταλλαγή που είχε ως στόχο την ελευθέρωση μίας θέσης στο ρόστερ τους, οι Μιλγουόκι Μπακς παραχώρησαν τον Ρόμπι Λόπεζ μαζί με λεφτά στους Σακραμέντο Κινγκς και πήραν ως αντάλλαγμα τα δικαιώματα του Δημήτρη Αγραβάνη για το NBA.

Φυσικά δεν υπάρχει πρόθεση να μετακομίσει στο Μιλγουόκι, ο Έλληνας φόργουορντ που υπέγραψε πρόσφατα στην ΑΕΚ, αλλά τα “ελάφια” βρήκαν την ευκαιρία με αυτόν τον τρόπο, να διατηρήσουν τη δυνατότητα μίας ακόμη μετεγγραφής από την αγορά των ελεύθερων.

Όσον αφορά τον Μπέβερλι, αποκτήθηκε ως ανταλλαγή με τον Κάμερον Πέιν και ένα draft pick δευτέρου γύρου.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση