O Tσιτσιπάς πήγε να δει την Μπαντόσα και... έπεσε από την καρέκλα του (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 13:29 O Tσιτσιπάς πήγε να δει την Μπαντόσα και... έπεσε από την καρέκλα του (BINTEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην Ντόχα για να παρακολουθήσει την Πάουλα Μπαντόσα να αγωνίζεται με τον Έλληνα τενίστα να προσφέρει μια μυθική στιγμή, αφού έπεσε από την καρέκλα του.

Η Πάουλα Μπαντόσα δεν χάνει παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά, όταν ο Έλληνας τενίστας αγωνίζεται στα μεγάλα τουρνουά.

Το ίδιο συνέβη χθες για την Ισπανίδα τενίστρια, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην Ντόχα του Κατάρ προκειμένου να δει την αγαπημένη του να αγωνίζεται με αντίπαλο την  Αμερικανίδα τενίστρια, Άλσιν Κρούγκερ.

Ο Στέφανος έκατσε στο box της Μπαντόσα μαζί με την μητέρα της και πρόσφερε μια στιγμή… γέλιου κατά την διάρκεια του ματς. Ασυνήθιστος, μάλλον, από το να βρίσκεται σε box αντί στο court, δεν μπορούσε να βολευτεί στην καρέκλα του και σηκώθηκε για να την βάλει καλύτερα. Όταν πήγε να κάτσει όμως, αντί για την καρέκλα, βρέθηκε στο έδαφος, με την μητέρα της Μπαντόσα και τους παρευρισκόμενους, να βάζουν τα γέλια.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο αγώνας διεκόπη λόγω βροχής και θα συνεχιστεί σήμερα, με το σκορ να είναι 1-1 σετ.

Δείτε το βίντεο από το «ατύχημα» του Στέφανου Τσιτσιπά:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση