Η Άννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50 μ. πεταλούδα στο παγκόσμιο της Ντόχα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 10:38 Η Άννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50 μ. πεταλούδα στο παγκόσμιο της Ντόχα (φωτο intime)

Θέση στα ημιτελικά των 50μ. πεταλούδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα εξασφάλισε η Άννα Ντουντουνάκη.

Ψάχνοντας έναν ακόμα τελικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα. Έστω κι εάν δεν έπιασε απόδοση για τα δικά της στάνταρ, η Αννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στους ημιτελικούς των 50μ. Πεταλούδα.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, με δύο συμμετοχές ήδη σε τελικούς στη φετινή διοργάνωση και ισάριθμες πέμπτες θέσεις, κατετάγη 13η στα προκριματικά με 26.26 και το απόγευμα (19:17) θα χρειαστεί σίγουρα κάτι καλύτερο, προκειμένου να διεκδικήσει θέση στον αυριανό (17/2) τελικό του αγωνίσματος.

Η ανίκητη Σάρα Σιέστρεμ από τη Σουηδία ήταν μακράν η ταχύτερη των προκριματικών με 24.88, με πάνω από μισό δευτερόλεπτο διαφορά από τη δεύτερη, και οδεύει ολοταχώς προς το ρεκόρ των έξι συνεχόμενων χρυσών μεταλλίων στο αγώνισμα.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση