Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ καταθέτουν έφεση για την ποινή των Τασου Μπακασέτα και Τάισον

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 14:28 Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ καταθέτουν έφεση για την ποινή των Τασου Μπακασέτα και Τάισον (φωτο intime)

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Τάισον τιμωρήθηκαν με ποινή δυο αγωνιστικών, αλλά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να ρίξουν την ποινή των παικτών τους.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα καταθέσουν έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας να μειωθεί η ποινή δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Τάσο Μπακασέτα και στον Τάισον, για την αποβολή τους στον προχθεσινό (14.02.2024) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τον Τάισον του ΠΑΟΚ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, βασιζόμενη στη λέξη “απώθηση” που ανέφερε στο φύλλο αγώνος ο Ολλανδός διαιτητής Λινχάου, επέβαλλε την ποινή στους δύο παίκτες με βάση την παράγραφο 2β του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα που κάνει λόγο για “Ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή εκατόν είκοσι ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω-, ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας”.

Ο Μπακασέτας θα απουσιάσει τόσο απ’ το σαββατιάτικο (17/2, 20:30) ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο για την 23η αγωνιστική της Super League, όσο και απ’ τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο την προσεχή Τετάρτη (21/2, 19:00). Κάτι που ισχύει και για τον Τάισον, ο οποίος θα λείψει στο ντέρμπι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα καταθέσουν άμεσα έφεση, ζητώντας να εκδικαστεί η υπόθεση όσο πιο σύντομα γίνεται προκειμένου να μειωθεί η ποινή των παικτών τους στη μία αγωνιστική κι έτσι να λείψουν μόνο απ’ το ματς πρωταθλήματος.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση