Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στους παίκτες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 15:19 Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στους παίκτες

Όλα δείχνουν ότι το μεγαλύτερο μετεγγραφικό σήριαλ των τελευταίων ετών, φθάνει στο τέλος του, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να εμφανίζεται προ των πυλών της Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που φέρεται να επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της “Βασίλισσας”, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να έχει ενημερώσει επίσημα την Παρί Σεν Ζερμέν για την αποχώρησή του και στην Ισπανία υποστηρίζουν πλέον ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ότι είναι δεδομένη πια η άφιξη του Γάλλου σούπερ σταρ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Εμπαπέ ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από χρόνια προσπαθειών φαίνεται ότι κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του κορυφαίου επιθετικού.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση