Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάσπερ Ρουντ 0-2: Αποκλεισμός στο τάι μπρέικ για τον Έλληνα τενίστα στο Μεξικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 10:24 Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάσπερ Ρουντ 0-2: Αποκλεισμός στο τάι μπρέικ για τον Έλληνα τενίστα στο Μεξικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό, αφού γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ [6-4, 7-6(4)] από τον Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος τον προσπέρασε και στη βαθμολογία της ATP.

Μετά από έναν αγώνα που διήρκησε μόλις 1 ώρα και 49 λεπτά , ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανατρέψει την κατάσταση και “λύγισε” στο τάι μπρέικ από τον Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος και θα βρεθεί πλέον στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε τριπλό σετ πόιντ για να ισοφαρίσει τον αγώνα με τον Δανό τενίστα, αλλά σπατάλησε και τα τρία, φεύγοντας από το Μεξικό με την ήττα στα ημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πέσει πλέον στο Νο12 της ATP.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση