Super League: Ισόπαλοι Κηφισιά – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος, μοναδικός χαμένος ο Βόλος πριν τα πλέι άουτ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 22:12 Super League: Ισόπαλοι Κηφισιά – Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος, μοναδικός χαμένος ο Βόλος πριν τα πλέι άουτ

Η κανονική διάρκεια της κανονικής περιόδου της Super League ολοκληρώθηκε, με την κατάσταση στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας να γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη και τα πλέι άουτ να αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η μάχη της παραμονής θα πάρει… φωτιά στα πλέι άουτ της Super League, με τους ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Βόλο και Κηφισιά να τα δίνουν όλα για να μείνουν στα μεγάλα σαλόνια. Τέσσερις βαθμούς χωρίζουν αυτές τις τέσσερις ομάδες, με τις δύο τελευταίες να αποχαιρετούν την κατηγορία μετά το τέλος των πλέι άουτ.

Ο Παναιτωλικός και ο Βόλος έχουν από 20 βαθμούς, στους 19 βαθμούς βρίσκεται η Κηφισιά και στους 18 βαθμούς είναι ο ουραγός ΠΑΣ Γιάννινα.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ:

Αστέρας Τρίπολης 31

Ατρόμητος 28

Πανσερραϊκός 27

ΟΦΗ 25

Παναιτωλικός 20

Βόλος 20

Κηφισιά 19

ΠΑΣ Γιάννινα 18

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση