Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι, επιστροφή του Χουάνκαρ στο κανονικό πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 22:21 Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Ντραγκόφσκι, επιστροφή του Χουάνκαρ στο κανονικό πρόγραμμα

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Δευτέρα(11/03/24) επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Χουάνκαρ να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι που ακολούθησε θεραπεία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 απέναντι στον Ολυμπιακό, επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Φατίχ Τερίμ να βλέπει τον Χουάνκαρ να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι-που έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού-ακολούθησε θεραπεία.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μια ακόμη φορά οι Τιν Γεντβάι και Μπάρτ Σένκεφελντ.

Tο δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού

Με την προσθήκη του Χουάνκαρ, ο οποίος ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία έκανε ο Ντραγκόφσκι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση