Σούπερ προσφορά* για τους αγώνες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague από το Pamestoixima.gr

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 12:44 Σούπερ προσφορά* για τους αγώνες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague από το Pamestoixima.gr

Μια εβδομάδα μετά τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» τoυ Europa Conference League, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν τις κρίσιμες ρεβάνς που θα καθορίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ, μετά το 2-0 στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση, ή νίκη με 2 για να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση.

Σέντρα στην Τούμπα στις 19:45 με εκατοντάδες επιλογές αλλά και Super Προσφορά* από το Pamestoixima.gr.

Ο Ολυμπιακός έχει δυσκολότερο έργο από τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας στις 22:00 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο oουδέτερο Βελιγράδι και την έδρα της Μπάτσκα Τόπολα. Οι «Ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα με 1-4 και θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Και για αυτόν τον αγώνα, Pamestoixima.gr σε περιμένει μια Super Προσφορά*

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν πολύ μεγάλο αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 19:45 για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Λίγες εβδομάδες μετά τον τελικό του OΠΑΠ Final 8 οι «Πράσινοι» αντιμετωπίζουν τους «ερυθρόλευκους» σε έναν κρίσιμο αγώνα για την τελική κατάταξη. Ο Παναθηναϊκός είναι στο 18-10 και ο Ολυμπιακός στο 17-11 και το αποτέλεσμα του αγώνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια και το συνολικό πλασάρισμα.

Και για αυτόν τον αγώνα υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στο Pamestoixima.gr μεταξύ άλλων ειδικές, συνδυαστικές, αγορές λεπτών και παικτών.

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

 
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση