Ήττα και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά στο Miami Open

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 10:00 Ήττα και αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά στο Miami Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ(6-2, 6-4) από τον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο126), με τον Έλληνα τενίστα να αποκλείεται από τον 2ο γύρο του Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, με τον «Στεφ» να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ(6-2, 6-4) σε ένα παιχνίδι που κράτησε δυο ημέρες λόγω της έντονης βροχής στην Φλόριντα και να μένει εκτός συνέχειας στο Miami Open.

Ο Έλληνας αθλητής γνώρισε την ήττα από τον Σαποβάλοφ, σε ένα παιχνίδι που κράτησε μία ώρα και 43 λεπτά.

Ο Καναδός ξεκίνησε το παιχνίδι με μπρέικ, βάζοντας τον Τσιτσιπά από την αρχή στα σχοινιά.

Μάλιστα η αναμέτρηση ενώ βρισκόταν στο 2-1 υπέρ του Καναδού διακόπηκε λόγω βροχής, με την επανέναρξη της να γίνεται το Σάββατο(23/3/24).

Στην επανεμφάνιση των δυο αθλητών στο κορτ, ο Σαποβάλοφ διατήρησε την ανωτερότητα του και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος, ωστόσο ο αντίπαλος του έδειχνε να το πιστεύει περισσότερο και κάνοντας μπρέικ στο ένατο γκέιμ, κατάφερε να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα.

Κάπως έτσι το 10ο και τελευταίο γκέιμ κατέληξε στον Καναδό, ο οποίος έκανε το 2-0 στα σετ και πήρε τη νίκη.

Δείτε το βίντεο:

Στην επόμενη φάση του Miami Open ο Σαποβάλοφ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ματέο Αρνάλντι – Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ενώ από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς θα παραμείνει στην Φλόριντα καθώς αγωνίζεται μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη στο διπλό του τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση