"Βασιλιάς" στο Μόντε Κάρλο για τρίτη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 18:18 "Βασιλιάς" στο Μόντε Κάρλο για τρίτη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Έλληνας τενίστας παίζοντας απίθανο τένις απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ κατέκτησε για τη 3η φορά το Μόντε Κάρλο επικρατώντας με 2-0 σετ (1-6, 4-6).

Ολοκληρώνοντας μια απίθανη εβδομάδα στα χωμάτινα κορτ του Πριγκιπάτου, ο Έλληνας τενίστας έφτασε σε αυτό που δικαιούταν βάσει απόδοσής του, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με 2-0 σετ (1-6, 4-6) του «σπεσιαλίστα» του χώματος, Κάσπερ Ρουντ!

Ο Στέφανος ήταν για ακόμα μία φορά άκρως εντυπωσιακός και κυριαρχικός στο τουρνουά, και με το εκπληκτικό φόρχαντ του, αλλά και τους πολλούς πόντους του κοντά στο φιλέ, λύγισε τον Νορβηγό κάνοντάς του τέσσερα break!

Κάπως έτσι, ο Τσιτσιπάς κατέκτησε για τρίτη φορά σε ισάριθμους τελικούς το Μaster του Μόντε Κάρλο, μετά από εκείνους απέναντι στους Ρούμπλεφ (2-0 σετ) το 2021 και Φοκίνα (2-0 σετ) το 2022!

Αυτός ήταν ο 11ος τίτλος της καριέρας του, με τον 25χρονο τενίστα να «εκτοξεύεται» πλέον από τη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, στην 7η θέση! Μια επιτυχία που έρχεται να βάλει τέλος στο τελευταίο άσχημο διάστημα που πέρασε ο Τσιτσιπάς με τραυματισμούς, αλλά και οδυνηρές ήττες που όπως και να 'χει, επηρέασαν λίγο την ψυχολογία του.

Δείτε βίντεο (HIGHLIGHTS):

Δείτε επίσης την απονομή και τα όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση