Βρούτσης: Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα, κάποιοι οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 19:47 Βρούτσης: Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα, κάποιοι οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επιβεβαίωσε ότι η FIFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή και ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης

Ο Γιάννης Βρούτσης πήρε θέση στο ζήτημα που προέκυψε με το υποτιθέμενο θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας, επιβεβαιώνοντας την αρνητική απάντηση που έδωσε η FIFA στον ΕΟΚΑΝ και «επιτέθηκε» σ' αυτούς που φρόντισαν να διασπείρουν την συγκεκριμένη είδηση.


«Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας ανδρών όπως ενημέρωσε η FIFA τον ΕΟΚΑΝ. Όσοι ενεπλάκησαν στην ψευδή διασπορά περί ντόπινγκ, πέραν των συνεπειών που πρέπει να αντιμετωπίσουν από τις Αρχές, οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη στον Αθλητισμό & την κοινωνία...», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Πηγή: protothema.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση