Ο ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στη Μπριζ - Με Ντεσπόντοφ, Μουργκ η ενδεκάδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 21:22 Ο ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στη Μπριζ - Με Ντεσπόντοφ, Μουργκ η ενδεκάδα

Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Βέλγους, αλλά στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ θέλει την ανατροπή και την πρόκριση στους 4 του Conference League (22:00, Cosmote Sports 3)

Τρίτος προημιτελικός ευρωπαϊκού κυπέλλου στην ιστορία του και δεύτερος σε μια τριετία... Για τον ΠΑΟΚ η σημερινή είναι μια ιστορική βραδιά καθώς όλοι στον Δικέφαλο ζουν και αναπνέουν για την πρόκριση εις βάρος της Μπριζ και την παρθενική παρουσία της ομάδας στην τελική τετράδα μιας διοργάνωσης της UEFA.

Μια αποστολή εκ προοιμίου δύσκολη, που απέκτησε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Βέλγιο με 1-0, αλλά κυρίως της εμφάνισης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα δεν είχε τον έλεγχο του...

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στους 16 κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τον επαναληπτικό να εξελίσσεται σε θρίαμβο, ωστόσο όπως επεσήμανε ο Ρουμάνος τεχνικός: «δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση... Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Τούμπα κι η ατμόσφαιρα της θα δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο».

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ πέραν των δεδομένων απουσιών (Εκόνγκ, Σάστρε) δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα σε αντίθεση με τους Βέλγους που έχουν πέντε σημαντικές απουσίες (Μινιολέ, Όλσεν, Τιάγκο, Μέχελε, Ντέ Κάιπερ) και ίσως και μια έκτη (είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Σπιλερς).

Πάντως ο Ραζβάν Λουτσέκου επεφύλασσε εκπλήξεις καθώς στη βασική ενδεκάδα ξεκινά τον Κίριλ Ντεσπόντοφ αντί του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Μπράντον Τόμας αντί του Αλί Σαμάτα, ενώ αναμενόμενη ήταν η επιλογή του Τόμας Μουργκ αντί του Γιάννη Κωνσταντέλια.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση