Ο Πλατανιάς “σπρώχνει” στη Football League τον Πανθρακικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 19:35 Ο Πλατανιάς “σπρώχνει” στη Football League τον Πανθρακικό
Ως... θαύμα αρχίζει να φαντάζει η παραμονή του Πανθρακικού στη Superleague. Ο Πλατανιάς πήρε μεγάλο “διπλό” -για πρώτη φορά στην ιστορία του- στην έδρα των Ακριτών με σκορ 2-0, φέρνοντας τους σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, στη μάχη που δίνουν για τη... σωτηρία.
 
Ο Πλατανιάς έφυγε με το διπλό από το γήπεδο του Πανθρακικού τον οποίο και κέρδισε 2-0, αποτέλεσμα που φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή τους Κρητικούς και που "σ[ρ'ωχνει" εκτός κατηγορίας τους Ακρίτες.
 
Παρά τη βροχή που είχαμε στην Κομοτηνή, οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση να τρέξουν και να παίξουν επιθετικά, με τον Πανθρακικό να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να είναι επικίνδυνος κυρίως με τον Ντιγκινί. Πάντως, η πιο κλασική στιγμή των γηπεδούχων ήρθε από τα πόδια του Ηλιάδη, που στο 15' “σημάδεψε” το αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου.
 
Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως ο Πλατανιάς κατάφερε να ανοίξει το σκορ, μετά από μια εκπληκτική φάση. Στο 18' ο Αθανασιάδης έστειλε την μπάλα -από σουτ του Μουνάφο- να χτυπήσει στο οριζόντιο του δοκάρι, αλλά στη συνέχεια ο Σελίν με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Κρητικοί ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι, αλλά -παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν- δεν έφτασαν σε άλλο γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Πλατανιά, που έφτασε πολύ νωρίς στο 2-0, με το πλασέ του Ανγκούλο. Ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοση του, ενώ οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και ακολούθησαν την τακτική των αντεπιθέσεων. Στα τελευταία λεπτά όμως οι Κρητικοί πήραν και πάλι τον έλεγχο του ματς, δεν απειλήθηκαν κι έτσι πήραν την πρώτη τους νίκη στην έδρα των Ακριτών.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση