Αστραψε... στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος κι ισοφάρισε!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 21:36 Αστραψε... στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος κι ισοφάρισε!

Την... μπουκιά από το στόμα της Κέρκυρας πήρε ο Ατρόμητος που ισοφάρισε σε 1-1 στο 90'+2' στη 13η αγωνιστκή της Superleague. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ταλαιπωρήθηκαν από τις κακές καιρικές συνθήκες του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνίστησαν η Κέρκυρα, η βροχή κι οι αστραπές... Τόσο δυνατή ήταν η νεροποντή που ο διαιτητής Τριτσώνης θεωρώντας ότι μπορεί να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των παικτών θέλησε να διακόψει το ματς.

Ο αγωνιστικός χώρος συγκριτικά με τις κακές καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικός, αλλά υπήρχε φόβος τόσο για κάποιον τραυματισμό, όσο κι από τους κεραυνούς. Αμφότερες οι ομάδες αντέδρασαν με τη διάθεση του διαιτητή να διακόψει το ματς στο 29' και τον έπεισαν να επανεξετάσει το θέμα στο ημίχρονο.

Βέβαια, ακόμη κι αυτή η μικρή διακοπή έκοψε τον πολύ καλό ρυθμό που είχε η Κέρκυρα στον αγώνα με το “καλημέρα”, καθώς από το 3ο λεπτό έδειξε ότι είναι απειλητική... Τότε έχασε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία για γκολ. Η μπάλα κόλλησε στο γήπεδο έπειτα από γύρισμα του Λαζαρίδη προς τον Γκορμπούνοφ, ο Χαβίτο το εκμεταλλεύτηκε κι αμέσως βγήκε τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του το σταμάτησε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου που είχε ένα καλό σερί αποκρούσεων στο α' ημίχρονο.

Οι Φαίακες χωρίς να έχουν τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν και βρήκαν δίχτυα...
Ο Γκορμπούνοφ έκανε το τραγικό λάθος, βγήκε από την εστία του για να διώξει και δεν υπολόγισε τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα κόλλησε άρπαξε την ευκαιρία ο Κόντος που πλάσαρε εύστοχα...
Μάλιστα, πέτυχε το γκολ ενώ είχε προγραμματιστεί να γίνει αλλαγή... κι αποχαιρέτησε τον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο ιδανικά.

Από την άλλη ο Ατρόμητος κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην επανάληψη, κυρίως μέσα από στημένες φάσεις. Η πέμπτη κατά σειρά ήταν και... φαρμακερή για την Κέρκυρα, καθώς μέσα από αυτή ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στην εκπονή.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Τάτο, ο Λαζαρίδης πήδηξε ψηλότερα απ' όλους έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση