Νέα τιμωρία για Δημήτρη Γιαννακόπουλο! “Θα σηκωθώ να φύγω”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 15:22 Νέα τιμωρία για Δημήτρη Γιαννακόπουλο! “Θα σηκωθώ να φύγω”

Έντονη δυσαρέσκεια από τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού για την απόφαση του αθλητικού δικαστή να απαλλάξει την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την τιμωρία ανάκλησης των δηλώσεών του, την ώρα που αυτός δέχτηκε νέα τιμωρία

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 μηνών και πρόστιμο 64.000 ευρώ για την παρουσία του στον αγώνα της Basket League με το Ρέθυμνο, ενώ ο Αθλητικός Δικαστής απήλλαξε τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την τιμωρία ανάκλησης των δηλώσεών του.

Μιλώντας στο περιβάλλον του, ο κ. Γιαννακόπουλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον αθλητισμό εάν συνεχιστούν οι αποφάσεις κατά των “πράσινων”. “Στην επόμενη απόφαση κατά του Παναθηναϊκού, θα σηκωθώ να φύγω από τον αθλητισμό”, φέρεται να είπε.

Αναλυτικά:

"69/24-12-2014 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Επιβάλλεται:

1) Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας δέκα μηνών (10) μηνών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 9-11-2014 και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 64.000,00€, για τον ως άνω αγώνα".

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση