Τον ταπείνωσε! Αποκλεισμός για Ναδάλ στο Αυστραλιανό Open (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 10:58 Τον ταπείνωσε! Αποκλεισμός για Ναδάλ στο Αυστραλιανό Open (VIDEO)

Ο Τόμας Μπέρντιχ συνέτριψε τον Ράφα Ναδάλ με 6-2, 6-0, 7-6 κερδίσει το ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Ισπανό μετά το 2006!

Ο Τσέχος ήταν απλά εντυπωσιακός και δεν άφησε σημεία αντίδρασης στον Ναδάλ και χρειάστηκε μόλις 103 λεπτά νικώντας με 3-0 σετ (6-2, 6-0, 7-6) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open!



Να σημειωθεί πως από τη διάρκεια του αγώνα, τα 72 λεπτά ανήκουν στο 3ο σετ μόνο, αφού ο Τσέχος είχε "καθαρίσει" τα πρώτα δύο μέσα σε μια ώρα!



Επόμενος αντίπαλος για τον Μπέρντιχ -Νο7 στο ταμπλό- στα ημιτελικά της Μελβούρνης θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Άντι Μάρεϊ-Νικ Κύργιος.



«Ξεκίνησα αρκετά καλά, αλλά όταν έχεις απέναντί σου τον Ράφα πρέπει να συνεχίσεις στον ίδιο ρυθμό μέχρι τον τελευταίο πόντο. Είχαμε καταστρώσει ένα πλάνο για το σημερινό ματς και... δούλεψε», σχολίασε ο 29χρονος Τσέχος.

«Απλά δεν ήταν η μέρα μου... Δεν έπαιξα με την ένταση και τον ρυθμό που χρειαζόταν. Ήταν μια μέρα που ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα από μένα. Τον έκανα να παίζει τόσο εύκολα και δεν μπορούσα να περιμένω να κερδίσω από τη στιγμή που... βοηθούσα τον αντίπαλο να παίξει καλά», επεσήμανε ο απογοητευμένος Ναδάλ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση