Ο Μπεργκ "κατέβασε" τα σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 15:51 Ο Μπεργκ "κατέβασε" τα σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού!

Οι σχέσεις των φίλων του Παναθηναϊκού με τον Μάρκους Μπεργκ έχουν φτάσει σε πολύ άσχημο σημείο, μετά την... ξαφνική πρόθεση του Σουηδού να πάρει μετεγγραφή στην Αλ Αΐν.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν εξοργισμένοι με την όλη στάση που έχει δείξει ο Μπεργκ σε αυτή την υπόθεση και μάλιστα έκαναν “ντου” στον λογαριασμό του στο Instagram αλλά και στης συζύγου του.

Διαβάστε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα που “ανέβηκαν” στον λογαριασμό του Μπεργκ:

“Μπεργκ, η συμπεριφορά σου είναι πολύ κακή. Αν τελικά μείνεις στην ομάδα θα πρέπει να τιμωρηθείς και να προπονείσαι για λίγο καιρό με την ομάδα νέων. Είσαι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, αλλά κανείς δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό”.

“Αν δεν γίνει το deal με τους Άραβες, μην τολμήσεις να γυρίσεις στον Παναθηναϊκού. Θα προπονείσαι μόνος σου στην αυλή μια εγκαταλελειμμένης φάρμας μαζί με τα σκυλιά και τις κότες”.

“Στο καλό. Τέτοιους παίκτες δεν θέλουμε στον Παναθηναϊκό. Πήγαινε στην Αραβία με τα λεφτά σου να δω ποιοι θα φωνάζουν το όνομά σου ξανά”.

“Καλύτερα φύγε γιατί και να γυρίσεις ξένο σώμα θα είσαι”.

“Μπεργκ, γ…”.

“Χωρίς λεφτά δεν φεύγεις, μπ…”.

“Γ… τα λεφτά. Δεν σε υποστηρίζουμε άλλο, βλάκα”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τόσο ο Μάρκους Μπεργκ, όσο και η σύζυγος του έσβυσαν όλα τα σχετικά μηνύματα, απενεργοποιώντας μάλιστα τη δυνατότητα στους followers τους να σχολιάσουν κάποια φωτογραφία.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση