"Επέστρεψε" ο Πανιώνιος! Γκολ με... την πρώτη ματιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 17:16 "Επέστρεψε" ο Πανιώνιος! Γκολ με... την πρώτη ματιά

Το γκολ στο πρώτο λεπτό είναι μια... σπάνια περίπτωση κι όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια στη Super League, έχει ανοίξει το σκορ των αναμετρήσεων στο πρώτο λεπτό! Ετσι, έγινε τη Δευτέρα στο Αγρίνιο και στα Περιβόλια, το ίδιο και σήμερα στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον Πανθρακικό στην 20η αγωνιστική και απ' ό,τι φάνηκε στην εξέλιξη του αγώνα το γκολ με την έναρξη ήταν καθοριστικό.Ετσι, οι "κυανέρυθροι" επέστρεψαν ξανά στις νίκες μετά τις 14 Δεκεμβρίου.

Το πέτυχε με σουτ ο Μητρόπουλος στο 29ο δευτερόλεπτο! Ο Τασουλής μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε την μπάλα, ο Μπουμπά δεν την βρήκε αλλά αυτή έφτασε στην περιοχή, όπου ο Μητρόπουλος με πολύ καλό σουτ την έστειλε στα δίχτυα!

Ο ρυθμός στον αγώνα δεν ήταν γρήγορος, ο Πανιώνιος ήλεγχε το ματς μέχρι το 32' όταν και απέκτησε μέτρα στο γήπεδο ο Πανθρακικός έπειτα από το σουτ του Ιγκορ στο κάθετο δοκάρι. Ωστοσο, δεν ήρθε η πολυπόθητη ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους.

Αντίθετα, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο 55' ο Πανιώνιος έκανε το 2-0 με τον Γιάννου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι. Ο Πανθρακικός δεν κατάφερε τίποτε άλλο στο δεύτερο ημίχρονο εκτός από το να μειώσει στο 62' με κεφαλιά του Τζάνη, έπειτα από σέντρα του Ντιγκινί.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 64' ο Πανιώνιος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι με τον Μπουμάλ κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς οι “κυανέρυθροι” προσπαθούσαν να κρατήσουν τη νίκη.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ (82' Μασούρας), Πάνος, Γιάννου, Φούντας (92' Μπακασέτας), Κόρμπος, Ρισβάνης, Κολοβός (68' Σιώπης), Μητρόπουλος
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μεχία, Τζάνης (73' Χασομέρης), Ντιγκινί, Εμπόου, Τσουμάνης, Μπαϊκαρά (62' Μπαλδάς), Ρομέου (79' Μάρτινς), Ποτουρίδης, Ιγκόρ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση