Ο Παναθηναϊκός έπαθε «μπλακ-άουτ» και έχασε με 2-3 από την Μπιλμπάο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 23:59 Ο Παναθηναϊκός έπαθε «μπλακ-άουτ» και έχασε με 2-3 από την Μπιλμπάο

Ό,τι έχτιζε για σχεδόν 70 λεπτά, γκρεμίστηκε σε επτά! Ο Παναθηναϊκός έπαθε μπλακ-άουτ, δέχθηκε τρία γκολ από το 68' ως το 74' από την Μπιλμπάο και έχασε 3-2, με τη Λεωφόρο να χειροκροτάει στο τέλος!

Ένα αδιανόητο, διάρκειας, μόλις, επτά λεπτών, μπλακ-άουτ «πλήρωσε» ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη «έχτιζε» για 68 λεπτά μία τεράστια νίκη, αλλά από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και ως το 74', δέχθηκε τρία γκολ(!) από τους Βάσκους και χάνοντας 3-2, έκανε εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο, το «τριφύλλι» μπορεί και πρέπει να κρατήσει το γεγονός ότι για παραπάνω από μία ώρα κοίταξε κατάματα... κοτζάμ Αθλέτικ, γεγονός που αναγνώρισε και ο κόσμος στην κατάμεστη Λεωφόρο, καταχειροκροτώντας με το τελευταίο σφύριγμα!

Λουντ (τρομερό παιχνίδι) και Καμπέσας τα γκολ των «πράσινων», με τον Ζέκα να κάνει συγκλονιστικό ματς! 14-7 οι τελικές για τους γηπεδούχους...

Ουζουνίδης: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι από ανωριμότητα και επιπολαιότητα»

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπιλμπάο, λέγοντας πως αυτή ήρθε από ανωριμότητα και επιπολαιότητα.

Δικό του παιχνίδι έχασε ο Παναθηναϊκός, δείχνοντας ανωριμότητα και επιπολαιότητα, όπως είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα από την Μπιλμπάο.

«Το αποτέλεσμα δεν το δικαιούμασταν, ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος. Απογοητευτήκαμε πάρα πολύ στο πρώτο γκολ. Δεν γίνεται να τα παρατάς, έγινε 2-1 το σκορ αλλά δεν χάθηκε κάτι. Δείξαμε ανωριμότητα και επιπολαιότητα. Θεωρώ πως εμείς χάσαμε το παιχνίδι, δεν το κέρδισε ο αντίπαλος», δήλωσε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της CosmoteTV.

Για τη ρεβάνς στο «Σαν Μαμές»: «Είναι δύσκολο, όχι ακατόρθωτο αλλά σίγουρα δύσκολο. Δείξαμε πάντως πράγματα, κάναμε αρκετές φάσεις. Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

sport-fm.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση