Με πινακίδες Αυστραλίας η Porsche που εξερράγη σε πάρκινγκ της Βουλιαγμένης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 11:44 Με πινακίδες Αυστραλίας η Porsche που εξερράγη σε πάρκινγκ της Βουλιαγμένης

Μπήκε στην Porsche, και όταν πήγε να ανάψει την μηχανή προκλήθηκε έκρηξη

Iσχυρή έκρηξη με έναν τραυματία σημειώθηκε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο τραυματίας είναι αλλοδαπός,ο οποίος μπήκε στο ΙΧ του που ήταν σταθμευμένο, μια Porsche, και όταν πήγε να ανάψει την μηχανή υπήρξε ανάφλεξη. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί έκρηξη και φωτιά που επεκτάθηκε σε άλλα τρία ΙΧ.

Η Porsche έχει Αυστραλιανές πινακίδες και ο ιδιοκτήτης της, έχει δίπλωμα οδήγησης Αυστραλίας αλλά αραβικά χαρακτηριστικά. Ο οδηγός έχει τραυματιστεί στα χέρια και στα πόδια και διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και εξετάζεται το εάν το όχημα ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά.   «Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αυτή την ώρα, ως προς την αιτία της έκρηξης στη Γλυφάδα. Ήδη, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές. 

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που «σείστηκε ο τόπος», ενώ ενδεικτικό της σφοδρότητας είναι το γεγονός ότι τα συντρίμμια του οχήματος έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση 150 μέτρων, στο αντίθετο ρεύμα.

Και τα δυο ρεύματα της λεωφόρου Βουλιαγμένης παραμένουν κλειστά. 
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά.

 

 

 

 

 

 

Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση