Σκότωσε τη μάνα του μέσα στο σπίτι που τον μεγάλωσε!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 11:04 Σκότωσε τη μάνα του μέσα στο σπίτι που τον μεγάλωσε!

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής που άκουγαν την άτυχη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια - Συνελήφθη ο μητροκτόνος λίγες ώρες αργότερα...

Ο 52χρονος μητροκτόνος συνελήφθητα ξημερώματα από αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι (26-10-2014), σε χωριό του Κιλκίς, μετά από καβγά με την 78χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι της, της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Οι φωνές από το σπίτι ξεσήκωσαν τη γειτονιά και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έφτασε στο σπίτι περιπολικό, ο δράστης είχε προλάβει να απομακρυνθεί και οι αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα στο σαλόνι του σπιτιού της.

Οι καταθέσεις των γειτόνων έριξαν φως στην υπόθεση, αφού κάτοικοι της περιοχής είπαν πως είδαν τον δράστη να φεύγει τρέχοντας από το σπίτι, λίγη ώρα μετά τις φωνές που άκουσαν. Και ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του βρίσκονταν σε πληρη εξέλιξη, ο μητροκτόνος παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τα ξημερώματα, ομολόγησε και συνελήφθη.

Κατά την προανάκριση φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα τού μίλησε απαξιωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης νοσηλευόταν κατά το παρελθόν σε ψυχιατρείο.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση