Επίθεση της Ζωής σε κανάλια και δημοσιογράφους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 22:05 Επίθεση της Ζωής σε κανάλια και δημοσιογράφους
Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το χθεσινό περιστατικό έξω από τη Βουλή, αλλά αντί για απάντηση η πρόεδρος της Βουλής του έκανε... ανάκριση και συστάσεις.
 
Με δημοσιογράφους, τα΄βαλε αυτή τη φορά η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 
Τη στιγμή που προσήλθε σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, δημοσιογράφος θέλησε να την ρωτήσει για το χθεσινό περιστατικό με τον αστυνομικό διευθυντή, έξω από τη Βουλή. 
 
Ο διάλογος, είναι χαρακτηριστικός: Η κ. Κωνσταντοπούλου, αρχικά ζήτησε να μάθει το όνομά του και στη συνέχεια του είπε ότι την εμποδίζει να μπει στο χώρο της εκδήλωσης.
 
«Το να με εμποδίζετε να μπω στην εκδήλωση είναι παραβίαση των δικών σας υποχρεώσεων», του είπε. Οταν ο δημοσιογράφος αντέδρασε, λέγοντας «δεν μπορούμε να ρωτήσουμε ως δημοσιογράφοι για αυτό (σσ το χθεσινό) το περιστατικό;», η Πρόεδρος της Βουλής τον διέκοψε και τον ρώτησε «από ποιο μέσο είστε;». Στη συνέχεια του είπε «θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα για όλη την παραπληροφόρηση που έχει μεταδώσει ο σταθμός σας».
 
Τελικά, μίλησε για το περιστατικό έξω από τη Βουλή λέγοντας ότι τα Μέσα Ενημέρωσης θα πρέπει «να αναδεικνύουν τα δίκαια αιτήματα και τις προσπάθειες των υπουργών να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα μνημόνια και όχι αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης από τα Μέσα που έχουν ωφεληθεί από τα μνημόνια».
 
 
thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση