Αγοράκι που είχε απαχθεί από την Πάτρα πριν από 4 χρόνια βρέθηκε στο Βέλγιο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 17:11 Αγοράκι που είχε απαχθεί από την Πάτρα πριν από 4 χρόνια βρέθηκε στο Βέλγιο!

Στο Βέλγιο εντοπίστηκε ο μικρός Παναγιώτης από την Πάτρα που είχε απαχθεί πριν τέσσερα χρόνια από την μητέρα του και είχε κινητοποιήσει τις Ελληνικές και Ευρωπαικές αρχές για την ανεύρεσή του, αφού την κηδεμονία του είχε αναλάβει ο πατέρας του.

Το παιδί που σήμερα είναι οκτώ ετών είχε απαχθεί από την περιοχή της Πλατείας ΒΟΥΔ όταν ήταν τεσσάρων ετών.

Πριν από πέντε ημέρες, η Ιντερπόλ ενημέρωσε τον Πατρινό πατέρα του Ηλία, να πάει στο Βέλγιο για να παραλάβει τον γιο του ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο ο Γολγοθάς του πατέρα συνεχίζεται σύμφωνα με το PatrasTimes, αφού οι Βελγικές αρχές κρατούν το παιδί και αρνούνται να το παραδώσουν στον πατέρα, υποστηρίζοντας ότι η δικαστική απόφαση που έχει στην κατοχή του για την κηδεμονία του παιδιού ισχύει μόνο στην Ελλάδα και πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο στην Ευρωπαική πρωτεύουσα.

Από εκείνη την στιγμή έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος κινητοποιήσεων για να μπορέσει ο πατέρας να σμίξει με το παιδί του, όμως όπως καταγγέλλει στο patrastimes.gr ο παππούς του παιδιού Παναγιώτης,
δεν έχει βοήθεια καμία από την πρεσβεία της Ελλάδας, παρά μόνο από έναν ανακριτή από την Πάτρα που καταβάλλει προσπάθειες να κινητοποιήσει τις Ελληνικές αρχές και το υπουργείο Εξωτερικών.

Πηγή: PatrasTimes

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση