Ζωή: Στην επόμενη Βουλή ο λαός θα εκπροσωπηθεί γνήσια και όχι εικονικά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 10:18 Ζωή: Στην επόμενη Βουλή ο λαός θα εκπροσωπηθεί γνήσια και όχι εικονικά

Από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, η πρόεδρος της Βουλής έστρεψε εκ νέου τα βέλη της στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται με αφορμή τη συμμετοχή της στην 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν «έκρυψε» τα λόγια της για τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα για «αντιδραστική διαδικασία» με στόχο «να στραγγαλιστεί όχι απλώς η ελληνική κοινωνία αλλά και η Δημοκρατία στον τόπο μας και να επιβληθούν μέτρα αβίωτα στον ελληνικό λαό σε πείσμα της καθαρής εντολής του την 5η Ιουλίου».

Αναφερόμενη στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ έκανε λόγο για μηνύματα που έλαβε η ίδια «πολύ ενθαρρυντικά και πολύ αισιόδοξα ειδικά από τη νέα γενιά, η οποία δεν απελπίζεται, ενεργοποιείται και ξέρει πολύ καλά ότι το νέο δεν είναι η περιτυλιγμένη με νεανικό αμπαλάζ παρουσία, το νέο είναι το πραγματικό ριζοσπαστικό, αυτό που πρεσβεύει και την αντίσταση και την αξιοπρέπεια και την διεκδίκηση μιας αξιοβίωτης ζωής που κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει».

Τέλος, για τη Λαϊκή Ενότητα, η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι «Είναι πολύ νωρίς να σχολιάζουμε δημοσκοπήσεις» και όπως είπε «υπάρχουν δύο δεδομένα»: «Το πρώτο είναι ότι το κόμμα που ενέπνευσε την διεκδίκηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, διαλύθηκε με ευθύνη του πρωθυπουργικού και κυβερνητικού επιτελείου που ανέλαβε αυτό το έργο. Δεύτερο, δυστυχώς, αυτό το ίδιο επιτελείο ανέλαβε και τη ευθύνη των εκλογών με υπερεπείγουσα διαδικασία προκειμένου να εκκαθαρίσει από τη Βουλή όλους και όλες όσους αντιστάθηκαν στην μνημονιακή λαίλαπα και εκβιασμό».

πηγή: Thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση