Θεσσαλονίκη: Η ομίχλη «έκρυψε» τον Λευκό Πύργο - Μόλις στα 200 μέτρα η ορατότητα στο αεροδρόμιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 11:23 Θεσσαλονίκη: Η ομίχλη «έκρυψε» τον Λευκό Πύργο - Μόλις στα 200 μέτρα η ορατότητα στο αεροδρόμιο (φωτο intime)

Η ομίχλη σκέπασε τη Θεσσαλονίκη, με την ορατότητα να είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Χωρίς προβλήματα οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία…

Πυκνό πέπλο ομίχλης τύλιξε από τα ξημερώματα τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Από τις 05:00 τα ξημερώματα η ορατότητα είναι περιορισμένη προκαλώντας δυσχέρειες -ευτυχώς περιορισμένες- στην κυκλοφορία των οχημάτων καθώς η ομίχλη έχει σκεπάσει όλο το πολεοδομικό συγκρότημα ακόμα και τον Θερμαϊκό.

Σύμφωνα με την Fraport Greece μέχρι τις 09:30 δεν υπήρξαν προβλήματα ή καθυστερήσεις στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» . Σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας η ορατότητα περιορίστηκε έως και τα 200 μέτρα, νωρίς το πρωί, σε κάποιο τμήμα της περιοχής του αεροδρομίου, ενώ η ορατότητα μετά τις 09:00 ήταν στα 1.000 μέτρα και στα 600 στο νότιο αεροδιάδρομο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους την ομίχλη προκάλεσαν η αυξημένη υγρασία σε συνδυασμό με την άπνοια και εκτιμούν ότι θα υποχωρήσει σταδιακά από τις 10:30.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση