Το βίντεο που εξετάζει η αστυνομία για τον φερόμενο «βιαστή με τα τατουάζ»: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (vid)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 10:48 Το βίντεο που εξετάζει η αστυνομία για τον φερόμενο «βιαστή με τα τατουάζ»: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ (vid)

Κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στη λεωφόρο Αμφιθέας και όχι μόνο έχουν καταγράψει τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στη λεωφόρο Αμφιθέας και όχι μόνο έχουν καταγράψει τον βιαστή του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Αρχές ταυτοποίησαν τον φερόμενο «βιαστή με το τατουάζ», ο οποίος είναι αλλοδαπός σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Ταυτοποιήθηκε 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για δύο υποθέσεις βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή».

Φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει διαφύγει στο εξωτερικό και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στη χώρα μας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Το νέο βίντεο που έχει η αστυνομία

Ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου έχει αφήσει πολύτιμο υλικό στα χέρια των αρχών, κάτι που θα βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ έχει ακόμα ένα βίντεο στα χέρια της, το οποίο εξετάζει, όπου απεικονίζεται ο φερόμενος βιαστής.

Οι Αρχές εκτιμούν πως είναι κάτοικος της περιοχής, φέρει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ βραχιόλι, ενώ και το DNA θα οδηγήσει γρήγορα στο να «δέσει» η υπόθεση.

πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση