Πετροπόλεμος, χημικά και κρότου-λάμψης στην πορεία για τον θάνατο του 16χρονου στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 21:28 Πετροπόλεμος, χημικά και κρότου-λάμψης στην πορεία για τον θάνατο του 16χρονου στην Αθήνα

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της πορείας, άγνωστοι πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς στην Πανεπιστημίου, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τον θάνατο του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Με εντολή της αστυνομίας αποφασίστηκε να κλείσει ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο στις 18:00. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, αλλά και η «Αύρα».

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της πορείας, αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά την πορεία στην Πάτρα, σημειώθηκαν επεισόδια, όταν ομάδα αναρχικών επιτέθηκε με πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση