Με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» πάνω από 4.000 γυναίκες πέτυχαν έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 16:22 Με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» πάνω από 4.000 γυναίκες πέτυχαν έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Η ανάρτηση Μητσοτάκη για την αξία του προγράμματος και της έγκαιρης διάγνωσης .

Περισσότερες από 4.000 γυναίκες διαγνώστηκαν έγκαιρα με καρκίνο του μαστού μέσω του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» και σήμερα υποβάλλονται σε θεραπείες, επισημαίνει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως υποστηρίζει ο κ. Μητσοτάκης  το ραντεβού αυτό μπορεί να τους έσωσε τη ζωή, ενώ απευθυνόμενος στις γυναίκες τονίζει πως «είναι ένα ραντεβού που δεν πρέπει να χάσεις». Μάλιστα παραθέτει ένα βίντεο όπου γυναίκες έχουν κλείσει ραντεβού για δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση