Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης -17χρονος Ολλανδός επιτέθηκε σε 9χρονη μέσα στο σπίτι της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 21:00 Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης -17χρονος Ολλανδός επιτέθηκε σε 9χρονη μέσα στο σπίτι της

Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη έρχεται στην επιφάνεια από την Θεσσαλονίκη.

Όπως προκύπτει από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ένας 17χρονος με καταγωγή από την Ολλανδία, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μία 9χρονη μέσα στο σπίτι της! Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου από αστυνομικούς και μόλις αντιλήφθηκε την ιδιότητά τους, τράπηκε σε φυγή. Δεν κατάφερε ωστόσο να πάει μακριά καθώς συνελήθφη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, 17χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία μητέρας ανήλικης σε βάρος του συλληφθέντα, σύμφωνα με την οποία, τον Οκτώβριο του 2022 και ενώ τον φιλοξενούσαν στην οικία τους, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (03-01-2023), όταν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 17χρονο σε περιοχή του Ωραιοκάστρου και του γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους με σκοπό τη διενέργεια ελέγχου, εκείνος τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλλε.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε εργαλείο (σκαλιστήρι) πρόσφορο για άμυνα ή επίθεση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση